English (United Kingdom)Turkish (Turkiye)
banner kayit2

banner kayitliste

gsb-logo
 malatya-belediyesi-logo
tsf logo_2015

ARSLANTEPE ULUSLARARASI AÇIK SATRANÇ TURNUVASI
kareenson     ARSLANTEPE ULUSLARARASI SATRANÇ TURNUVASININ YAPILACAĞI BATTALGAZİ MEYDANI KERVANSARAY ÇEVRESİ inşaat bitiminde böyle olacak.  Linki tıklayınız 
 https://malatyahaber.com/haber/eskimalatya-meydani-boyle-olacak 
 YEMEK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA:  Kadın koopreatifi tarafından hazırlanan  yemek 25 TL 
 ÖĞLEN VE AKŞAM YEMEĞİNİ ( Birisini mi ikisini mi ayrı ayrı belireterek ) TURNUVA ALANINDA YEMEK isteyip istememe durumunu  KAYIT KONTROL YAPILAN MASADAKİ GÖREVLİLERE isim yazdırırsa belirlenen sayıya göre yemek üretilecektir.   
MALATYA ARSLANTEPE ULUSLARARASI AÇIK SATRANÇ TURNUVASI 16 – 21 TEMMUZ 2022 TARİHLERİ ARASINDA BATTALGAZİ BELEDİYESİ, TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU VE MALATYA GSİM İŞ BİRLİĞİNDE BATTALGAZİ KERVANSARAY’DA DÜZENLENECEKTİR.
   MALATYA ŞEHİR OTOGARI MAŞTİ ye inildiğinde TRMABÜS (elektrikli otobüs) doğrudan İnönü Üniversitesine gidiyor.  EŞREF BİTLİS ERKEK YURDU'NUN ÖNÜNDEN GEÇEREK ÜNİVERSİTE KAMPÜSÜNÜN İÇİNDEKİ HACI HAFİZE ÖZAL KIZ YURDUNA DEK GİTMEKTEDİR. 
İLK GÜN GELENLER YURTLARA KAYIT YAPTIRIP, ORADAN TURNUVA SALONLARINA GEÇEBİLİRLER... ( Doğudan gelenler MAŞTİ'YE gitmeden doğrudan yurtların önünde inebilir)
 16 TEMMUZ CUMARTESİ GÜNÜ EN GEÇ SAAT 14.30 'A DEK Kervansaray'da HAKEM MASASINDA İSMİNİNİZİN YANINA KAYIT KONTROL YAPTIRMAYI UNUTMAYINIZ. TELEFON İLE İSMİNİZE + İŞARETİ KONULMAZ. 
İlk gün yurtlardan turnuva salonuna transfer yoktur. İlk gün maçlar bittikten sonra yurtlara transfer olacak.
Her sabah yurtlardan saat 9.00' da otobüsler hareket ederek sporcuları turnuva salonuna getirecek. Her akşam saat 17.00 de turnuva salonundan alıp KYK Yurtlarına götürcekler. urtlardan turnva salonuna servis olacak... Her akşam saat 17.00 de Turnuva Salonundan KYK Yurtlarına transfer olacaktır. 
 
SALON VE YEMEK DURUMU:
Turnuva Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray'ında yapılacak. Bahçesinde Battalgazi Kadın Kooperatifi tarafından yemek standları açılacak. Kaliteli Ev Yemekleri ekonomik fiyatlarla servis edilecektir. 
LİSANSI OLMAYANLARIN LİSANSLARINI YAPACAKLARI SİTE:  https://lisans.tsf.org.tr/online/ 
 ÖDÜL DURUMU: Yarışma 5 kategoride oynanacak. Her kategoride kupa, madalya ve para ödülleri olacak. A  ve B kategorileinde kupa, madalya ve para ödüllerinin ayrınıtları yönergede belirtilmiştir. 
14 - 10 ve 8 yaş altı kategorilerinde genel ve yerel sporculardan dereceye giren sporculara  kupa, madalya ve para ödülleri verilecektir.  Her kategoride ilk 3 dereceye giren kız sporculara ayrıca kupa ve madalya verilecektir.  
GÖRME ENGELLİLER FEDERASYONU LİSANSI OLANLARIN http:// Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir   adresine mesaj atarak; lisansının fotoğrafını gönderip, ücretsiz kayıt talebinde bulunabilirler.
 
Turkish Chess Federation ©