English (United Kingdom)Turkish (Turkiye)
banner kayit2

banner kayitliste

gsb-logo
 malatya-belediyesi-logo
tsf logo_2015

KYK YURTLARINDA KONAKLAMA
imagesKonaklama başvurusu turnuva kaydı gerçekleştirildikten sonra yapılmalıdır.  
Kız Yurdunda konaklama (Odalar 3 Kişilik)  öğrenci 20 Türk Lirası ( ÖĞRENCİ BELGESİ OLMALI)  Sivil  40 Türk Lirası. Odalara yerleştirme Yurt binası içerisinde görevliler tarafından yapılacaktır.   RESMİ YAZI İÇİN TIKLAYINIZ
Erkek Yurdunda konaklama ( Odalar 4 Kişilik)   Öğrenci 21,67  Türk Lirası ( ÖĞRENCİ BELGESİ OLMALI) sivil 43,50  Lirası.
Odalara yerleşim yurt binası içerisinde görevliler tarafından yapılacaktır.  Yurt binasına girişlerde çok geç saatlere kalmamanız odalara yerleşimde görevli bulmanız açısından önemlidir. Eğer yurtlara geç saatlerde giriş yapılcaksa   Eşref Bitlis KYK Erkek Yurdu:
0422) 502 0994     Hacı Hafize ÖZAL KYK Kız Yurdu: 
(0422) 341 0508 numaralarına önceden giriş saati ile iligili bilgi verilmesi uygun olacaktır. 

yeni-gifKadınlar için değişiklik yapıldı. ( YURT KAMPÜS İçerisine alındı. Erkek yurdu ile arasında yine aynı mesafe vardır.)  Hacı Hafize ÖZAL Kız Öğrenci Yurdu       Değişiklik Sebebini Gösteren Resim Yazı için TIKLAYINIZ.  

Erkekler için  iki yurt arası yaklaşık 700 metredir... Erkek Yurdu  anayol üzerinde kız yurdu KAMPÜS içerisindedir.  Kızlar ayrı erkekler ayrı binalarda kalacaklarından dolayı anne ile erkek çocuk, baba ile kız çocuk aynı yurt binasında kalma imkanı yoktur. Biribirine yakın iki yurtta kalan sporcular aynı ulaşım aracıyla salona ulaşabilirler. 
YURTLARDAN SALONA ULAŞIM: Yurtlardan Turnuva salonuna ulaşım için Battalgazi Belediyesinin 2 adet ücretsiz otobüsü kız yurdundan hareket edip, erkek yurduna gelerek sporcuları salona götürecektir.  Erkek ve kadın yurtları aynı mevkide olup, aynı güzergahtan geçen otobüs ile Motaş Kart ile de turnuva salonuna kendi imkanları ile gidilebilir. Yurt önünden geçen otobüse binenler MATİM İŞ MERKEZİ ÖNÜNDE İNER. Aynı yerdeki duraktan Battalgazi otobüsüne binerler. 

Farklı ülkelerden olan sporculara öncelik verilerek GM unvanlı sporculara ücretsiz olarak yemek dahil otel imkanı verilecektir. GM sporcular ( duruma göre IM unvanlı sporcular da değerlendirilebilir ) Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir adresine eposta gönderirler. 
 
konaklama talepleri BU FORM (TIKLAYINIZ) üzerinden alınacaktır.


KYK ÖĞRENCİ YURTLARINDA KONAKLAMA  YERLEŞTİRME PLANI (ODA NUMARALARI)

 
Turkish Chess Federation ©